Propaganda helyett valódi fejlesztésekre menjen a közpénz Ferencvárosban és Józsefvárosban!

Szerző: admin Kategória:

A tegnapi napon költségvetési törvénymódosító javaslatot nyújtottam be annak érdekében, hogy a Józsefvárostól elvont 1 milliárd 125 millió forint, illetve a Ferencvárostól elvont 400 millió forint haladéktalanul visszakerüljön az önkormányzatokhoz. A két önkormányzatnak járó fejlesztési pénzek átcsoportosításának a fedezete a kormány elképesztő nagyságú propaganda-kiadásainak egy kis töredéke.

Határozott meggyőződésem, hogy Józsefvárosban és Ferencvárosban jobb helye van ezeknek a költségvetési pénzeknek, mint Rogán Antal propagandaminisztériumában. A józsefvárosi óvoda- és bölcsőde felújítás, az önkormányzati bérlakás-fejlesztési program, a József Attila lakótelepi közösségi ház felújítása bizonyosan értelmesebb és az emberek számára hasznosabb kiadás, mint egy újabb önfényező óriásplakát-kampány.

Ezt a törvényjavaslatot nem nekem kellett volna benyújtani, hanem Kocsis Máténak, a Fidesz frakcióvezetőjének. De Kocsis Máté cserbenhagyta Józsefvárost és Ferencvárost, a józsefvárosi és ferencvárosi lakosokat. Kocsis Máté nem a kerületeteket képviseli a Fideszben, hanem a Fideszt a kerületekben. És az nem szól másról, mint a bosszúról az elvesztett választások után.

Csárdi Antal
egyéni országgyűlési képviselő
LMP

Kategória: hírek

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük